Wednesday, August 10, 2011

ringkas pnuh iktibar dan sempoi...

Assalamualaikum.. malam-malam ni tak boleh nak tidur pulak..huhu.. alamatnya esok nanti matahari atas kepala la baru tersedar, tak pun kena flying kick siap-siap dengan bonda tercinta akibat berhibernasi di siang hari.. huhu.. esok pulak ada ambik tender mengecat rumah ke rumah... doa-doakan la tak jadi apa-apa esok.. huhu..

disebabkan tak boleh nak tidur, saya cuba mengambil kesempatan (jangan amik kesempatan ngan orang lain dah la) blogwalking meninjau-ninjau blog-blog sahabat. dan... jeng3.. ada satu blog nih telah berjaya menarik perhatian saya... cara penulisan dia membuatkan saya tertarik dan blog ni penuh dengan iktibar.. kebiasaanya penulisan tentang nasihat dan berbentuk keagamaan akan ditulis secara serius tetapi "content" dalam blog ni tidak membosankan, sempoi, sesuai dengan gaya seorang remaja masa kini dan di rekemen untuk dibaca khusus oleh anak muda zaman sekarang yang terlalu mengikut budaya hedonisme (termasuk lah saya :(.. )... semoga beroleh manfaat bersama.. salam ukhwah ^^


>>>>>>http://www.tazkirahamar.blogspot.com/<<<<<<<<
boleh klik link di atas untuk ke blog milik saudara Muammar Qadafi.. ^^

No comments:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...