Tuesday, May 31, 2011

day 4 pulak

demi tak mahu mengalah dengan izamudin jusoh pasai game 10 things nih saya update untuk hari ke 4.. :D

10 perkara saya nak bagitau kat seseorang (wat bakal ermm... ni sume ayat loklak.. haha).. :

*saya adalah diri saya.. terima saya seadanya dan dah cukup gembira bagi saya ^^

*saya mungkin akan jatuh dan gagal.. mase tu saya perlukan sokongan kamu...

*jangan berjalan di belakang saya.. saya mungkin tidak mampu memimpin...

*jangan berjalan di hadapan saya... saya mungkin hilang arah...

*berjalanlah di sebelah saya dan menjadi sahabat saya.. ^^

*tiga ayat di atas di plagiat dari mr. google.. hehe

*ingatkan saya jika saya lalai..

*senyuman kamu "make my day".. aiseh.. cakap omputeh lak.. huhu

*saya.. saya... saya.. err.. huhuhu

*okeh.. habis dah sploh perkara.. boleh tolong buatkan air utk saya? hehe.. milo ais kurang manis..

7 comments:

Anak Kampung said...

lalallalalala

iekah said...

ayattt.hahahha

Hanif Ahmad said...

ni sume din punye pasal.. huhu

ezza alias said...

ehem ehem. kan dh kantoi. sweet gitu anip. HIHI

Hanif Ahmad said...
This comment has been removed by the author.
~ shana ~ said...

ehem3.. huhu

Anonymous said...

errr.....tersenyum bace post yg ni....=)
xtau knpe, tp agak sweet....yeah, pertner life will be more meaningful when he/she can be our frendz...=D

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...