Wednesday, May 25, 2011

10 perkara lagi...

disebabkan dah buat perjanjian berdarah dgan cikgu ezzah... so kena la teruskan game ni untuk hari ke 2.. huhu.. jadi... macam biasa ni sume ayat syok sendiri.. huhu...

hari ke2: sploh perkara yg saya suka... huhuhu

* suka makan... lagi2 dapat makan asam pedas resepi emak.. fuhh memang terangkat... huhu

                                          terbaek!!.. heee

*suka kat budak2.. hehe..

                                       ni anak sedare saya... comel kan.. ^^

*suka baca surat khabar atau dalam bhase jawenye dpanggil newspaper.. kalau boleh 3 paper skali baca.. ^^

*suka menulis.. pernah hntar karya kat majalah ngan surat khabar... tapi harem tak siar pun.. huhu... takpe2 jangan mengalah.. huhu ^^

*suka tengok movie horror... huhu.. tengok malam2 ngan kawan lpas tu tejerit lebih dari hantu dalam movie tu..  huhu

                                               ha.. takut tak? hehehe

*suka denga lagu maher zain.. ^^... dengar cite maher zain nak datang UNIMAS.. harap2 la jadi.. huhu... boleh bduet ngan dia... haha..

                 ada orang ckap muka nih ada iras2 maher zain.. haha jgan jeles ^^

*suka anime... manga... komik... dan yang bersaudara dengannya... hehe... kalau Gempak starz tu.. memang x pernah terlepas isu dia.. hehe...

*suka kumpul mainan... erk?!.. mainan yee.. x tau knape tapi memang kalau ke shopping mall tu mesti singgah toy city ke toy rus (eh mcam salah je eja nih.. heee) ... nak tgok koleksi? hehe

                                          ni salah satu "treasure"... hehe

*suka men game dota.. haha.. tapi slalu je kalah.... :P

*sy bersyukur dengan adanya orang2 yang kool disekeliling saya... keluarga... kawan2.. cikgu2... semoga saya lebih kuat untuk memijak dunia realiti di masa depan... cewah.. hehe ^^

okeh.. dah habis mengarut dah.. huhu ^^

5 comments:

ezza alias said...

perjanjian berdarah ? masya Allah ! mana ada smpi cmtue skali ! lama sgt kan 10 hari. aku pun dh tak larat. HAHA. aku cuba jgk settle kan 10 hari tu kalau aku larat.

suka kanak kanak ya nip ? bila nk khwin ? org kg ni jgn lupa jemput.

Hanif Ahmad said...

haha... ayat tu dpat dri kawan.. hehe.. gurau je la.. kan2.. insyAllah jemput.. satu muor anip jemput.. hehe ^^

iekah said...

suka kanak-kanak?
ganti tempat saya mahu tak cik anip :p:p

Hanif Ahmad said...

auk.. suke gile.. tapi kalu time diorang melalak bagi kat ko la dik.. hehe

fairy belle said...

budak itu sgt comel la... ;)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...