Thursday, May 26, 2011

hari ke 3.. 10 perkara ^^

hari nih nak jadi orang first update game 10 things nih.. hehe.. orait kite msuk hari ke tiga.. sploh perkara yang saya benci ataupun bahase ugandanye 10 things i hate.. ^^ hehe

*paling tak suka penipu.. kalau tipu atas sebab2 munasabah tu masih bole dmaafkan.. huhu..

*tak suka ahli politik yang cakap bedegar degar tapi habuk pun xde... tak suka jugak yang mempergunakan tiket agama demi kepentingan diri.. itu nak ingat sendiri la kan..

*tak suka exam.. haha... siapalah yang first2 cipta exam nih.. huhu.. boleh jadi separa tenuk kalau tiba time exam nih.. hehe.. ^^

                  stress kan? haha.. jadi janganlah amalkan study last minit ye ^^

*tak suka hujung sem... sebab?? sebab kalau ujung sem nih mestila tengah kering dan.... megi la jadi peneman setia diwaktu ini... huhu.... separuh bulu kat badan nih da gugur sebab megi punya pasal.. haha ^^

            yang ni stok sebulan punya.. nak share?? beli la sendiri ! haha

*tak suka sinetron dengan drama2 dari indonesia... dah la meleret2 panjang bagai cerita dragon ball episod dia... pastu mestila heroin dia selalu kena tibai ngan mak tiri ke.. orang jahat ke... haha.. paling best bila dia wat slow motion capture gambar muka... saspen la tu kununnya... tapi tu pandangan sy lah ye.. jangan ada hardcore sinetron pergi bakar rumah saya pulak dah le.. hehehe ^^


*tak suka bila ada orang cakap "pehh hensem nya ko hari ni anip".. nanti saya akan tersengih2 macam kerang satu hari tu.. time tido pun boleh tersenyum.. tak percaya? tanya bobby rumet sya.. hehe ^^

*tak suka bila tengah syok layan serita kat tv ada orang alih siaran.. memang dah lama hidup la orang tu kan... haha^^.. joking only..

*tak suka bila orang pinjam barang tapi buat harta dia pulak.. huhu.. kesian la kat saya.. duit pun dari mak ayah.. huhu... tapi biasanya malas dah nak tanya balik pasal barang tu.. kecuali la barang tu mahal gile.. hehe

*tak suka bila orang tak hormat perasaan orang kat sekeliling dia.. hah.. cita bab nih penah terjadi kat saya... tengah syok2 nak sahur.. orang atas boleh buang air lebihan makan megi kebawah... apa lagi... masuk dalam bilik saya bagai mencurah2 ke ladang gandum... punyalah sakit hati.. tapi sabar je la kan.. huhu.. tak percaya jugak?? kalau tak percaya tanya rumet saya si bobby tu.. huhu ^^.. kita hidup bermasyarakat ni kena la bertolak ansur ye ^^

*tak suka bila rasa ngantuk kat dalam dewan kuliah.. sebab apa ye... ce tengok gambar bawah nih... hehe


     kalau dah tertidur tu kompem la ape yang lecturer ajar tak masuk dalam kepala... huhu.. so.. janganlah tidur lewat sangat kalau ade kelas esok ye.. :P

5 comments:

ezza alias said...

tudia. awal gila ! lamanya tak makan maggi ! rindu plak ! sejak duduk rumah tak pndg maggi pun. -,-

i love sinetron. tp tgh separuh jalan je sbb sakit hati.

Hanif Ahmad said...

haha kan.. muak kot.. cpat2 update :D

eila rozali said...

yg megi 2 .. ermmm ... hehehe

Hanif Ahmad said...

tu la... hutang tetap akan dituntut ye cik eila.. huhu

eila rozali said...

hahhaa .. no prob ! ;)

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...